fbpx  

Qui Som

TOP aul@ és un centre especialitzat en formació professional contínua que aposta per la formació presencial de qualitat i les noves metodologies d’aprenentatge. Ens dirigim a adults amb o sense estudis que desitgen ampliar els seus coneixements i progressar en la seva carrera professional.

Considerem la formació com l’eina bàsica per assolir la llibertat, millorar l’ocupabilitat i en definitiva, aconseguir el desenvolupament personal i professional ple, sense que l’edat suposi una barrera.

La confiança i la seguretat constitueixen el nostre valor afegit, en comptar amb un equip humà amb més de 25 anys d’experiència en el sector. Tots i cada un d’ells treballen per formar-te, atendre’t i solucionar qualsevol qüestió o dubte que pugui sorgir al llarg del teu procés formatiu.

Comptem amb modernes instal·lacions adaptades a les necessitats dels alumnes, equipades amb els materials necessaris per desenvolupar les pràctiques professionals. A més, hem invertit en les noves tecnologies de la informació per aconseguir que el centre i l’alumnat es comuniquin en temps real.

Oferim metodologies didàctiques modernes, àmplies i personalitzades que fomenten la retroalimentació dels alumnes, aconseguint així els millors resultats d’aprenentatge, tant individuals com col·lectius.

Per tal de complementar els coneixements teòrics adquirits, gestionem un període de pràctiques externes en centres col·laboradors de reconegut prestigi, per apropar l’experiència del mercat laboral real.

Més enllà d’impartir amplis continguts curriculars teoricopràctics, considerem que la motivació, el suport i l’acompanyament són els tres pilars bàsics per aconseguir l’èxit. Per això, podràs comptar amb el nostre equip humà per ajudar-te i assessorar-te tant en el camí de l’aprenentatge com en la posterior inserció laboral ..

Per assolir els teus objectius, posem al teu abast un ampli ventall d’horaris dissenyats perquè puguis conciliar la teva vida familiar i laboral amb els estudis, oferint-te horaris de matins, tardes, nits o dissabtes.

És el moment de canviar la teva vida professional, d’aprendre una professió de futur, de desenvolupar-te com a persona, de fer realitat els teus somnis. Estem segurs que despertarem la vocació innata que hi ha en tu. TOP aul@ et proporciona l’oportunitat que així sigui, no ho dubtis, estem per ajudar-te i acompanyar-te en el camí.