fbpx  

Benvingut a TOP aul@

 • Qui Som

  Considerem la formació com l’eina bàsica per assolir la llibertat, millorar l’ocupabilitat i en definitiva, aconseguir el desenvolupament personal i professional ple, sense que l’edat suposi una barrera.

  La confiança i la seguretat constitueixen el nostre valor afegit, en comptar amb un equip humà amb més de 25 anys d’experiència en el sector . Tots i cada un d’ells treballen per formar-te, atendre’t i solucionar qualsevol qüestió o dubte que pugui sorgir al llarg del teu procés formatiu.
  Saber Més

 • Recepció Centre TOP aul@ a Barcelona
  El centre està adaptat a les necessitats de totes les persones, sense barreres arquitectòniques que impedeixin la formació als alumnes amb algun problema de mobilitat funcional.También, disposa de noves, àmplies i modernes aules totalment equipades amb l’última tecnologia de la informació i la comunicació que facilita el desenvolupament de les tècniques didàctiques més innovadores perquè l’alumne compti amb tots els recursos perquè l’aprenentatge a l’aula sigui efectiu i dinámico.Contamos amb tots els materials i instruments necessaris perquè l’equip docent pugui desenvolupar a classe els continguts teòrics i pràctics de cada especialitat. Aprendre practicant des del primer dia de classe.
  Saber más
 • Pràctiques Curs Fisioteràpia 19
  Els nostres alumnes compten amb la garantia i confiança de ser formats professionalment durant el curs lectiu, guiats i recolzats en el procés del seu aprenentatge a l’aula, atenent a les necessitats individuals de cada de cada un d’ells. Creant un clima de confort que provoca una retroalimentació entre alumne i equip humà de TOP aul@, com a senyal d’identitat que ens diferencia en el mercat de la formación. Nuestro objectiu principal és l’èxit complet dels nostres alumnes, la seva formació de qualitat i la seva inserció professional futura.
  Saber més
 • Notícia Obtenció Certificat Doctrina Qualitas

  Certificat Doctrina Qualitas

  Top aul@ inverteix en el teu futur.

  Sempre estem pensant en els nostres alumnes i en la forma d’oferir-los el millor servei fins i tot en finalitzar la seva formació. Per això, a més d’ampliar les possibilitats formatives i laborals dels nostres alumnes, ens hem unit a Doctrina Qualitas , permetent així que siguin ells els que s’encarreguin del seguiment i tutela després la seva formació.

  Després d’haver acabat la teva formació amb nosaltres, gaudiràs d’un llarg compromís de Doctrina Qualitas per facilitar-te el futur laboral i acadèmic.

  Saber més

Notícies TOP aul@

CURSOS PRESENCIALS DESTACATS

Pràctiques Curs Infermeria a Barcelona 86

CFGM Tecn. Auxiliar Cures Infermeria

Podràs adquirir els coneixements de tots els crèdits que formen el CFGM TCAI

Pràctiques Curs Fisioteràpia 15

Curs Auxiliar de Fisioteràpia

Dirigit a professionals o no de la sanitat, per capacitar com a assistent dels professionals de fisioteràpia i rehabilitació.

Pràctiques Curs Perruqueria i Estètica Canina 23

Curs Perruqueria i Estètica Canina Professional

Tècniques de perruqueria i estètica canina per ser un professional qualificat.

Pràctiques Curs Auxiliar Veterinària 48

Curs Auxiliar Tècnic Veterinari

Converteix-te en un professional de l’atenció clínica d’animals de companyia i treballa en els millors centres veterinaris.

CONFIA A NOSALTRES

Visita el Centre

Visita el nostre centre des dels ulls dels nostres alumnes.

Blog

Articles que t'ajudaran com a suport en el teu curs.

Filosofía

La base de la nostra filosofia es centra en una formació de qualitat per a tothom, fomentant la integració i la diversitat en la societat i el mercat laboral actual.

TOP aul@ aprèn dels alumnes dia a dia per millorar els seus serveis, perquè el que ens interessa és la qualitat i l’èxit conjunt, caminar acompanyats per arribar a un aprenentatge significatiu i efectiu.