Tècnic Auxiliar en Fisioteràpia Esportiva a Barcelona

El curs presencial està dirigit a professionals o no de la Fisioteràpia Esportiva que vulguin capacitar-se en l’especialitat, adquirint els coneixements teòrics i pràctics necessaris requerits en el perfil professional com a auxiliar assistent en centres de Fisioteràpia Esportiva i rehabilitació funcional.

Les classes presencials estan dividides en formació teòrica i pràctiques in situ, que asseguren una completa adquisició de coneixements bàsics de la professió que seran enriquits amb un període de pràctiques en centres externs.

Curs Auxiliar de Fisioteràpia a BarcelonaDurada del Curs
De 6 a 8 mesos.

Curs Auxiliar de Fisioteràpia a BarcelonaDiploma
A l’aconseguir el nivell requerit

Curs Auxiliar de Fisioteràpia a BarcelonaPràctiques Sanitàries
En centres de Fisioteràpia Esportiva i Rehabilitació

Borsa d'Ocupació - TOP aul@ SalutBorsa de treball activa Per a alumnes i ex alumnes

Horaris - TOP aul@ SalutHoraris
Grups de matins, tardes, nits o dissabtes matí o tarda

Amb la realització del curs podràs adquirir els següents coneixements i competències bàsiques de la professió:

 1. Col·laborar amb els Fisioterapeutes Esportius en els tractaments pautats als pacients, tant al centre de Rehabilitació com a l’assistència a l’esportista in situ.
 2. Conèixer l’aplicació dels tractaments mitjançant la realització d’exercicis, massatges, classes de gimnàstica, hidroteràpia, electroteràpia, termoteràpia, etc.
 3. Atendre i ajudar els pacients quan arriben al centre de Rehabilitació.
 4. Condicionar les sales de treball del Fisioterapeuta Esportiu, així com tenir a punt tot el material necessari per al seu tractament.
 5. Netejar i mantenir els materials i la maquinària.

L’ensenyament presencial es recolza en dos pilars fonamentals: les classes on es desenvolupen els continguts teòrics i les classes pràctiques per aprendre les tècniques fonamentals de la professió:

 1. Les instruccions i orientacions sobre com continuar i superar el curs, tant de caràcter general com per a cadascuna dels blocs temàtics que componen el programa del curs.
 2. Els materials a través dels quals s’ofereixen els continguts del curs: llibres d’editorial líder en el mercat.
 3. Les proves d’avaluació de cada un dels blocs temàtics (test, exercicis i casos pràctics), que l’alumne ha de realitzar i superar per superar amb èxit el curs.
 4. Suport i reforç per a aquells alumnes/es que ho necessitin, facilitant així l’evolució correcta.

El curs està dotat de 200 hores de pràctiques en centres externs especialistes en Fisioteràpia Esportiva i rehabilitació funcional, que acabaran de completar les capacitats requerides en el perfil professional del Tècnic Auxiliar en Fisioteràpia Esportiva sent una oportunitat de contacte amb el mercat laboral i una possibilitat de inserció.

En finalitzar el curs i assolir el nivell requerit pel centre, rebràs Diploma de Tècnic Auxiliar en Fisioteràpia Esportiva acreditant la teva formació i coneixements del curs, a més d’un certificat de pràctiques expedit pel centre Rehabilitador Esportiu col·laborador.

També obtindràs una doble titulació amb el Certificat Doctrina Qualitas, a més gaudiràs d’un llarg compromís per facilitar-te el futur laboral i acadèmic.

Solicitud de Información

CAPTCHA
Please wait...

Pràctiques d'Alumnes

Si vols veure més imatges, pots fer-ho a la nostra galeria.

Curso Fisioterapia Deportiva en Barcelona
Informació del curs
 • Modalitat:Presencial
 • Aula:Aul@ 1
 • Pràctiques:En centres de Fisioteràpia Esportiva i Rehabilitació

Cursos relacionats