CFGM Tècnic en Emergències Sanitàries a Barcelona

El curs proporciona els coneixements necessaris per poder traslladar el pacient als diferents centres sanitaris, així com, prestar atenció bàsica sanitària i psicològica en l’entorn prehospitalari, portar a terme activitats de tele operació i teleassistència sanitària, i col·laborar en l’organització i desenvolupament dels plans d’emergència i de logística sanitària en situacions de catàstrofe.

Podràs adquirir els coneixements de tots els mòduls/crèdits que formen el CFGM TES, d’una manera còmoda i conciliant l’estudi amb la vida laboral i familiar, gràcies als horaris amplis que ofereix el centre.

Amb les classes presencials vam aconseguir:

 • Proporcionar-te la formació acadèmica, les capacitats i actituds que es requereix i formen part del currículum del cicle de grau mitjà de Tècnic en Emergències Sanitàries.
 • Dotar-te dels coneixements teoricopràctics en les diferents matèries perquè puguis obtenir el títol oficial de Grau Mitjà, mitjançant les proves lliures oficials que convoca anualment el Departament d’Educació.
 • Ajudar-te en el procés d’inscripció a les proves lliures.

Curs CFGM Tècnic Cures Auxiliars d'Infermeria a BarcelonaDurada del Curs
12-18 meses.

Curs CFGM Tècnic Cures Auxiliars d'Infermeria a BarcelonaTítol Oficial
Mitjançant proves lliures i 1 diploma TOP aul@

Curs CFGM Tècnic Cures Auxiliars d'Infermeria a BarcelonaPrácticas Sanitarias
En centres públics i privats de transport i emergències sanitàries

Borsa d'Ocupació - TOP aul@ SalutBorsa de treball activa
Per a alumnes i exalumnes

Horaris - TOP aul@ SalutHoraris
Grups de matins, tardes, nits o dissabtes matí o tarda

Els objectius bàsics d’aprenentatge de l’TES, són els següents:

 • Evacuar al pacient o víctima utilitzant les tècniques de mobilització i immobilització i adequant la conducció a les condicions del mateix, per realitzar un trasllat segur al centre sanitari de referència.
 • Aplicar tècniques de suport vital bàsic ventilatori i circulatori en situació de compromís i d’atenció bàsica inicial en altres situacions d’emergència.
 • Col·laborar en la classificació de les víctimes en tot tipus d’emergències i catàstrofes.
 • Donar suport psicològic bàsic al pacient, familiars i afectats en situacions de crisi i emergències sanitàries.
 • Atendre la demanda d’assistència sanitària rebuda en els centres gestors de tele-operació i tele-assistència.
 • Ajudar al personal mèdic i d’infermeria en la prestació del suport vital avançat al pacient en situacions d’emergència sanitària.
 • Verificar el funcionament bàsic dels equips mèdics i mitjans auxiliars del vehicle sanitari.
 • Controlar i reposar les existències de material sanitari.

L’ensenyament presencial es recolza en dos pilars fonamentals: les classes on es desenvolupen els continguts teòrics i les classes pràctiques per aprendre les tècniques fonamentals de la professió:

 1. Les instruccions i orientacions sobre com continuar i superar el curs, tant de caràcter general com per a cadascuna dels blocs temàtics que componen el programa del curs.
 2. Els materials a través dels quals s’ofereixen els continguts del curs: llibres d’editorial líder en el mercat.
 3. Les proves d’avaluació de cada un dels blocs temàtics (test, exercicis i casos pràctics), que l’alumne ha de realitzar i superar per superar amb èxit el curs.
 4. Tutories i reforç per a aquells alumnes/es que ho necessitin, facilitant així l’evolució correcta.

Les ocupacions i llocs de treballs més rellevants que pots realitzar ja sigui en el sector privat o en el públic, són:

 • Tècnic en Transport Sanitari.
 • Tècnic en Emergències Sanitàries.
 • Operador de Teleassistència.
 • Operador de centres de Coordinació d’Urgències i Emergències.

Amb la realització del curs podràs obtenir el títol oficial expedit pel Ministeri d’Educació i Ciència de CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR EN INTEGRACIÓ SOCIAL mitjançant proves oficials que convoquen les comunitats autònomes.

A més, amb TOP aul@ obtindràs un diploma:

 • DIPLOMA DE TÈCNIC EN TRANSPORT I EMERGÈNCIES SANITÀRIES. Podràs realitzar pràctiques voluntàries en centres acreditats del sector professional

La filosofia de TOP aul@ és acompanyar-te i assessorar-te en tot moment fins que acabis amb èxit les teves expectatives formatives.

Aprofita per consolidar practicant les destreses i capacitats de la professió que et facilitaran un aprenentatge al 100% i una futura inserció laboral.

Comptaràs amb el període de pràctiques voluntàries de 150 hores totals, per especialitzar-te en el sector de les emergències sanitàries, coneixent el treball amb persones i/o pacients de totes les edats amb necessitats sanitàries específiques.

Recorda que el període de pràctiques també et facilita l’adaptació i sistemàtica de treball en el moment de fer la FCT (última part per obtenir el títol oficial), que és la realització de 383 hores pràctiques obligatòries en entitats i organitzacions de serveis de transport i assistència sanitària, gestionat i programat des del mateix centre educatiu de les proves lliures.

La filosofia de TOP aul@ és acompanyar-te i assessorar-te en tot moment fins que acabis amb èxit les teves expectatives formatives.

Solicitud de Información

CAPTCHA
Please wait...

Pràctiques del Curs al Centre

Si vols veure més imatges, pots fer-ho a la nostra galeria.

CFGM TÉCNICO SUPERIOR EN EMERGENCIAS SANITARIAS EN BARCELONA
Informació del curs

Cursos relacionats