fbpx  

Certificacions

Certificat Doctrina Qualitas

Certificat Doctrina Qualitas

Els nostres alumnes tindran opció a una doble titulació (diploma TOP aul@ i certificat Doctrina Qualitas), entre d’altres beneficis el certificat DQ inclou una equivalència en crèdits ECTS (European Credit Transfer) que s’estableix a la base de la mesura estàndard aprovada en la legislació europea per facilitar la lliure circulació dels estudiants (25/30 hores d’estudi treball i pràctiques equival a un ECTS) sobre la durada de la formació rebuda.

Facilitats per Estudiar a la Universitat

Gràcies a la bona relació que Doctrina Qualitas posseeix amb les millors universitats de l’EEES, tots els nostres alumnes que estiguin en possessió del certificat, podran sol·licitar la matriculació en qualsevol d’aquestes universitats. A més es sol·licitaran les convalidacions que les universitats atorguen sobre la formació certificada, sempre que l’alumne compleixi els requisits d’accés i els protocols establerts per la universitat a la qual l’alumne decideixi matricular-se. Tot això dependrà de la formació en la que vulguis matricular-te.

Disposaràs d’un equip de Recursos Humans per facilitar la teva incorporació al mercat laboral

Recerca d’Ocupació

T’ajudaran amb el teu currículum, a més de tot el material addicional que puguis col·locar a les plataforma de recerca de feina o perfils professionals com LinkedIn, preparant tots els teus perfils de la forma adequada per facilitar la teva incorporació al món laboral.

Elaboració de currículums

El principal objectiu d’un currículum és captar l’atenció, ser atractiu i aconseguir ser diferent a la resta. És per això que t’ajudaran a que hi presents un currículum vitae adaptat a cada situació i proposta de treball. També t’orientaran sobre quins documents han d’acompanyar al teu currículum i com presentar-los.

Entrevistes de Treball

Els professionals de DQ et van a assessorar per a l’entrevista de treball però no es van a limitar a la utilització de plantilles amb pautes a seguir per a informar-lo, els candidats seran informats de forma personalitzada en funció de la feina a sol·licitar.

Rebràs orientació personalitzada per preparar les teves entrevistes depenent del lloc de treball al qual estiguis optant.

Obtenir el Certificat
(Només alumnes de TOP aul@)

Els nostres alumnes tindran opció a una doble titulació (diploma TOP aul@ i certificat Doctrina Qualitas)

- TOP au@

CAPTCHA
Please wait...