fbpx
 

Perruqueria i Estètica Canina Professional a Barcelona

El curs presencial de perruqueria i estètica canina està dirigit a totes aquelles persones, amants dels animals que vulguin convertir la seva passió en una professió.

Així mateix per a totes aquelles persones, que no desitgin dedicar-se a aquesta professió, poden també realitzar el curs i aprendre a mantenir el pèl de les seves mascotes, en òptimes condicions.

A les nostres aules s’imparteixen els coneixements de totes les tècniques de grooming, necessàries per al desenvolupament dels talls en els diferents estàndards de les races canines així com arranjaments comercials per al mantell de qualsevol tipus de gos. També s’obté la formació necessària per gestionar un centre d’estètica i perruqueria canina.

Les classes presencials estan dividides en formació teòrica i pràctica in situ, amb exemplars reals, assegurant-se així una completa adquisició dels coneixements imprescindibles d’aquesta professió.

Curs Perruqueria i Estètica Canina ProfessionalDurada del Curs
De 6 a 8 meses.

Curs Perruqueria i Estètica Canina ProfessionalDiploma
A l’arribar al nivell requerit

Curs Perruqueria i Estètica Canina ProfessionalPràctiques
En perruqueries canines

Borsa d'Ocupació - TOP aul@ SalutBorsa de treball activa
Per a alumnes i ex alumnes

Horaris - TOP aul@ SalutHoraris
Grups de matins, tardes, nits o dissabtes matí o tarda

L’ensenyament presencial es recolza en dos pilars fonamentals: les classes on es desenvolupen els continguts teòrics i les classes pràctiques per aprendre les tècniques fonamentals de la professió:

  1. Les instruccions i orientacions sobre com continuar i superar el curs, tant de caràcter general com per a cadascuna dels blocs temàtics que componen el programa del curs.
  2. Els materials a través dels quals s’ofereixen els continguts del curs: llibres d’editorial líder en el mercat.
  3. Les proves d’avaluació de cada un dels blocs temàtics (test, exercicis i casos pràctics), que l’alumne ha de realitzar i superar per superar amb èxit el curs.
  4. Tutories i reforç per a aquells alumnes/es que ho necessitin, facilitant així l’evolució correcta.

  • Com a professional de la Perruqueria i Estètica Canina, podràs muntar el teu propi negoci i gaudir d’aquesta professió treballant per a tu mateix.
  • Amb els coneixements adquirits en el curs, de les tècniques de treball i gestió, podràs treballar en qualsevol centre de perruqueria canina així com en tots els establiments relacionats del sector on s’ofereixi aquest servei.

Obtindràs el nostre Diploma acreditatiu certificant els teus coneixements adquirits en el curs a assolir el nivell requerit pel centre de formació.

El nostre alumne aprèn practicant a la nostra aula, a més pot complementar-los amb pràctiques externes en centres de perruqueria i estètica canina.

Solicitud de Información

CAPTCHA
Please wait...

Pràctiques del Curs al Centre

Si vols veure més imatges, pots fer-ho a la nostra galeria.

Prácticas Curso Peluquería y Estética Canina 67
Informació del curs

Cursos relacionats