fbpx
 

Auxiliar de Fisioteràpia a Barcelona

El curs presencial està dirigit a professionals o no de la sanitat que desitgin capacitar-se en l’especialitat, adquirint els coneixements teòrics i pràctics necessaris requerits en el perfil professional com a auxiliar assistent en centres de fisioteràpia i rehabilitació funcional.

Les classes presencials estan dividides en formació teòrica i pràctiques in situ, que asseguren una completa adquisició de coneixements bàsics de la professió que seran enriquits amb un període de pràctiques en centres externs.

Curs Auxiliar de Fisioteràpia a BarcelonaDurada del Curs
De 6 a 8 mesos.

Curs Auxiliar de Fisioteràpia a BarcelonaDiploma
A l’arribar al nivell requerit

Curs Auxiliar de Fisioteràpia a BarcelonaPràctiques Sanitàries
En centres de Fisioteràpia i Rehabilitació

Borsa d'Ocupació - TOP aul@ SalutBorsa de treball activa
Per a alumnes i exalumnes

Horaris - TOP aul@ SalutHoraris
Grups de matins, tardes, nits o dissabtes matí o tarda

Amb la realització del curs podràs adquirir els següents coneixements i competències bàsiques de la professió:

 1. Aprendre a ocupar tasques administratives com ara registrar, arxivar les històries dels pacients correctament després del seu ús, introduir informació a l’ordinador, reservar cites i enviar documentació, gestió amb mútues.
 2. Ajudar a mantenir l’equipament, emmagatzemar els materials i realitzar comandes de material quan és necessari.
 3. Col·laborar amb els fisioterapeutes en els tractaments pautats als pacients. Conèixer l’aplicació dels tractaments mitjançant la realització d’exercicis, massatges, classes de gimnàstica, hidroteràpia, electroteràpia, termoteràpia, etc.
 4. Atendre i ajudar els pacients quan arriben al centre.
 5. Condicionar les sales de treball del fisioterapeuta, així com tenir a punt tot el material necessari per al seu tractament.
 6. Netejar i mantenir els materials i la maquinària.

L’ensenyament presencial es recolza en dos pilars fonamentals: les classes on es desenvolupen els continguts teòrics i les classes pràctiques per aprendre les tècniques fonamentals de la professió:

 1. Les instruccions i orientacions sobre com continuar i superar el curs, tant de caràcter general com per a cadascuna dels blocs temàtics que componen el programa del curs.
 2. Els materials a través dels quals s’ofereixen els continguts del curs: llibres d’editorial líder en el mercat.
 3. Les proves d’avaluació de cada un dels blocs temàtics (test, exercicis i casos pràctics), que l’alumne ha de realitzar i superar per superar amb èxit el curs.
 4. Tutories i reforç per a aquells alumnes/es que ho necessitin, facilitant així l’evolució correcta.

El curs està dotat de 200 hores de pràctiques en centres externs especialistes en fisioteràpia i rehabilitació funcional, que acabaran de completar les capacitats requerides en el perfil professional de l’auxiliar de fisioteràpia. Sent una oportunitat de contacte amb el mercat laboral i una possibilitat d’inserció.

Al final del curs rebràs un diploma acreditatiu d’aprofitament del curs, a més d’un certificat de pràctiques expedit pel centre rehabilitador col·laborador.

Solicitud de Información

CAPTCHA
Please wait...

Pràctiques d'Alumnes

Si vols veure més imatges, pots fer-ho a la nostra galeria.

Prácticas Curso Fisioterapia 38
Informació del curs
 • Modalitat:Presencial
 • Aula:Aul@ 1
 • Pràctiques:En centres de Fisioteràpia i Rehabilitació
 • Imatges:Veure Galeria

Cursos relacionats